Perhekahvila

Perhekahvilan syksyä aloitellaan näillä näkymin  2.9. Perhekahvila kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-12 Pääkirjaston yläkerrassa Vintissä, Sillankorvankatu 1.

Nyt poikkeuksellisissa olosuhteissa on erityisen tärkeätä että yhdessä huolehdimme hygieniasta jotta toiminta voi jatkua. 
  • Toimintaan tullaan vain terveinä.
  • Kaikki pesevät kätensä sekä tullessaan että lähtiessään ja ennen ruuan ja juoman nauttimista. Käytössä on myös käsihuuhdetta.
  • Aikuisen pyrkivät mahdollisuuksien mukaan pitämään turvavälejä.
  • Yskiessä ja aivastaessa käytetään nenäliinaa, joka heitetään roskiin heti käytön jälkeen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, käytetään kyynärtaivetta. Kädet pestään aina yskimisen ja aivastamisen jälkeen. 
  • Ulkomailla olleiden suositellaan tulevan toimintaan vasta 2 viikon karanteenin jälkeen.
 
Perhekahvila on mainio paikka tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia. Keskitymme lähinnä vapaaseen oleskeluun mukavassa seurassa. Lapsille löytyy leikki- ja aikuisille juttuseuraa. Vintissä on hyvin leluja, pelejä, kirjoja ja askartelutarvikkeita käytettävissä.Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua sekä jotain pientä purtavaa. Kahvilassa on vapaaehtoinen kahvimaksu. Vapaan oleskelun lisäksi pyrimme järjestämään ohjelmaa kävijöiden toiveiden mukaan, joten kerro reippaasti mahdollisista toimintatoiveistasi. Perhekahvila on kaikille avoin. Tervetuloa!


Kahvilavastaava:
Raija Seurala, puh. 03-511 2238, raija.seurala@gmail.com

Syksyn 2020 alustava ohjelma: