Takaisin ylös

Tervetuloa MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen sivuille!

Tammikuun tullen on meidänkin aika palata arkeen! Perhekahvila jatkaa toimintaansa keskiviikkoisin 8.1. alkaen klo 10-12 Pääkirjaston yläkerrassa, Vintissä, Sillankorvankatu 1. Kevään tarkempi ohjelma päivitellään perhekahvilan omalle sivulle sitä mukaa kun se varmistuu. 

KANTOVÄLINELAINAAMO

Lainaamostamme saat kokeiltavaksi ja lyhytaikaiseen käyttöön erilaiset liinat ja kantoreput, opastuksen kera tietenkin. Lainaaminen on ilmaista, mutta lainaajan tulee maksaa pantti 10 €, jonka saa takaisin kantovälineettä palautettaessa.

Kantoreppuja ja -liinoja voit kysellä lainaan Outilta, puh. 050 538 5404, sähköposti: outi@netland.fi

JÄSENEDUT

Jäsenkortin mukana saat aina tiedon MLL:n valtakunnallisista jäseneduista. Lisäksi useat paikalliset yrittäjät ovat lähteneet tukemaan toimintaamme tarjoamalla jäsenillemme paikallisia jäsenetuja. Muistathan hyödyntää etusi!

MLL 100 VUOTTA!

Tänä vuonna meillä on juhlavuosi, sillä Mannerheimin Lastensuojeluyhdistys on toiminut perheiden parhaaksi jo täydet 100 vuotta

Hyvään lapsuuteen tarvitaan kaikkia meitä aikuisia. Lapsista huolehtiminen on fiksua ihan maalaisjärjellä ajateltuna. Erityisen järkevää on tukea lasten, nuorten ja vanhempien hyvää arkea. Se on jokaisen lapsen oikeus, ja sillä on suuri merkitys koko Suomen kannalta. Juhlavuonna kutsumme sinut ja kaikki suomalaiset mukaan jatkamaan tätä työtä seuraavatkin 100 vuotta! 

Juhlavuosi huipentuu liiton syntymäpäivänä 4. lokakuuta järjestettäviin Koko Suomen lasten juhliin.

Tyrvään-Vammalan yhdistykselle kyseessä on 97. toimintavuosi. 

 

 

 

pallot