Takaisin ylös

Tervetuloa MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen sivuille!

KEVÄTKOKOUS

Tervetuloa MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen kevätkokoukseen keskiviikkona 29.5.2019 klo 18 Vinttiin (osoite Sillankorvankatu, 38210 Sastamala, pääkirjaston yläkerta). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat eli mm. vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös.

Paikalle kannattaa tulla, jos yhdistyksen toiminta yhtään kiinnostaa tai vaikka vain nauttimaan tarjoiluista! 

Sastamalassa 20.5.2019 hallitus

KESÄTOIMINTA

Perhekahvila ja Säpinäsunnuntait ovat jääneet kesätauolle. Kesällä perhekahvilan hengessä jatkavat jälleen Puistotreffit. Puistotreffien lisäksi järjestetään kesällä tuttuun tapaan taas sekä taideleiri yhdessä Sastamalan seurakunnan kanssa että leiripäivä yhdessä muiden paikallisten järjestöjen ja seurakunnan kanssa. Toivottavasti treffataan! 

Puistotreffit-mainos-2019

Leiriahon  mainos19

LAINAAMOT

Lainaamoistamme saat kokeiltavaksi ja lyhytaikaiseen käyttöön erilaiset liinat ja kantoreput sekä rintapumpun. Yhdistyksellä on kaksi käsikäyttöistä Avent Isis -rintapumppua. Lainaaminen on ilmaista, mutta lainaajan tulee maksaa pantti 10 €, jonka saa takaisin kantovälineettä tai pumppua palautettaessa.

Kantoreppuja ja -liinoja sekä rintapumppua voit kysellä lainaan Outilta, puh. 050 538 5404, sähköposti: outi@netland.fi

JÄSENEDUT

Jäsenkortin mukana saat aina tiedon MLL:n valtakunnallisista jäseneduista. Lisäksi useat paikalliset yrittäjät ovat lähteneet tukemaan toimintaamme tarjoamalla jäsenillemme paikallisia jäsenetuja. Muistathan hyödyntää etusi!

TYRVÄÄN-VAMMALAN YHDISTYS 95 VUOTTA

 Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tyrvään-Vammalan yhdistys on toiminut perheiden hyväksi jo huikeat 95 vuotta!

 

 

 

pallot