Takaisin ylös

Tervetuloa MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen sivuille!

Syyskuun tullen on meidänkin aika palata arkeen! Perhekahvila jatkaa toimintaansa keskiviikkoisin 4.9. alkaen klo 10-12 Pääkirjaston yläkerrassa, Vintissä, Sillankorvankatu 1. Syksyn tarkempi ohjelma päivitellään perhekahvilan omalle sivulle sitä mukaa kun se varmistuu. 

Isien ja lasten omat Säpinäsunnuntait jatkuvat myös! Syksyn Säpinäsunnuntait ovat 13.10. ja 17.11. klo 10-11 Vammalan Lukion liikuntasalissa, Marttilankatu 20. Me otamme esiin liikuntavälineet ja te voitte tulla vapaasti touhuamaan, temppuilemaan ja pelailemaan salissa! Minkäänlaista ohjausta Säpinäsunnuntaisin ei ole, eli lapsella tulee aina olla oma aikuinen mukana. 

JOULUKUUN TOIMINTAA

  • Perhekahvila auki keskiviikkoisin 4.12. ja 11.12. klo 10-12 pääkirjaston yläkerrassa Vintillä
  • Hyvä Joulumieli -keräys jatkuu. Valtakunnallisella keräyksellä hankitaan varoja vähävaraisille lapsiperheille. 

LAINAAMOT

Lainaamoistamme saat kokeiltavaksi ja lyhytaikaiseen käyttöön erilaiset liinat ja kantoreput sekä rintapumpun. Yhdistyksellä on kaksi käsikäyttöistä Avent Isis -rintapumppua. Lainaaminen on ilmaista, mutta lainaajan tulee maksaa pantti 10 €, jonka saa takaisin kantovälineettä tai pumppua palautettaessa.

Kantoreppuja ja -liinoja sekä rintapumppua voit kysellä lainaan Outilta, puh. 050 538 5404, sähköposti: outi@netland.fi

JÄSENEDUT

Jäsenkortin mukana saat aina tiedon MLL:n valtakunnallisista jäseneduista. Lisäksi useat paikalliset yrittäjät ovat lähteneet tukemaan toimintaamme tarjoamalla jäsenillemme paikallisia jäsenetuja. Muistathan hyödyntää etusi!

TYRVÄÄN-VAMMALAN YHDISTYS 95 VUOTTA

 Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tyrvään-Vammalan yhdistys on toiminut perheiden hyväksi jo huikeat 95 vuotta!

 

 

 

pallot