MLL Tyrvää-Vammala lapsiperheiden asialla jo 97 vuotta!

MLL Tyrvää-Vammala edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Järjestämme vapaaehtoisvoimin monimuotoista toimintaa sastamalalaisten lapsiperheiden iloksi sekä
toimimme heidän puolestapuhujanaan. 

 

MLL:n Tyrvää-Vammalan yhdistys järjestää

VANHOJEN AUTOJEN PARAATI

Omatoimisen kuvasuunnistuksen reitti kulkee Sastamalan pääkirjasto - Ystävyydenpuisto - Siikasuon leikkipuisto. Etsi reitiltä vanhat autot. Rasteja autoineen on reitillä 10 kpl. Paraati on paikoillaan la 24.4. - ke 28.4.2021. 

Kun olet etsinyt kaikki autot, voit ilmoittaa suosikkiautosi numeron tekstiviestillä tai Whatsappilla MLL:n numeroon 046 639 1247 ja olet mukana arvonnassa. Osallistuneiden kesken arvomme 5 kpl isoja vappupalloja. Arvonta suoritetaan ja voittajille ilmoitetaan torstaina 29.4. Palkinnot tulee noutaa vappuaattona pe 30.4. klo 12-18 välisenä aikana Vammalan Shelliltä, Pesurinkatu 3. 

Iloista leikkipäivää, mukavaa vapun odotusta ja onnea arvontaan!

Leikki tekee hyvää. Kaikille.

Valtakunnallista Leikkiviikkoa vietetään 19.-25.4.2021 teemalla Leikkien lähelle luontoa. Leikkiviikko huipentuu lauantaina 24.4 Leikkipäivään. Leikkipäivä kutsuu aikuisia ja lapsia viettämään kiireetöntä aikaa yhdessä leikin merkeissä. Vinkkejä viikon ja päivän viettoon löytyy Leikkipäivän sivuilta. Sivuilta löytyy mm. ohjeet Leikkipäivää varten tehdyn maksuttoman Iloa etsimässä -mobiilipelin käyttöön. 

Rajoitusten kiristyessä mekin joudumme jälleen laittamaan perhekahvilan ovet kiinni 31.3. asti. Pysytään terveinä ja jos kiinnostusta löytyy, niin voisimme tauon aikana kokoontua etänä Zoomissa, yhteisten kahvitteluhetkien puitteissa. 

Lastenhoitoapua saatavilla Sastamalassa!

Lastenhoitotilauksen voi tehdä joko puhelimitse numerosta 044 030 3301 (arkisin klo 8-12) tai sähköisesti www.elastenhoito.fi -varausjärjestelmän kautta.
 
Jos jostain syystä varausjärjestelmän kautta ei löydy hoitajaa, kannattaa tilaus siirtää välityksemme hoidettavaksi. He voivat vielä yrittää löytää lapselle sopivan hoitajan! Välitys käsittelee siirretyt tilaukset arkisin (klo 8-15).
 
Meiltä voi turvallisin mielin tilata lastenhoitoapua! Seuraamme viranomaisohjeita ja ohjeistamme hoitajiamme sen mukaisesti. Korona tilanteen vuoksi emme valitettavasti voi edelleenkään tarjota lastenhoitoapua, jos perheessä on sairautta tai perhe on eristyksissä/karanteenissa.
 
Lisätietoja lastenhoitopalvelusta: https://hameenpiiri.mll.fi/perheille/lastenhoitoapua/

Oletko sinä jo MLL:n jäsen?

MLL:n jäsenyys on kannanotto lapsuuden arvostamiseksi ja perheiden hyvinvoinnin puolesta. MLL puolustaa lasten ja nuorten oikeuksia sekä auttaa ja tukee perheitä arjessa.
Yhdessä tekeminen tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden parissa.

Liittyessäsi MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen jäseneksi tuet suoraan paikallisesti tehtävää työtä lapsiperheiden hyväksi.

MLL:n jäsenenä olet pienten puolella!

Liity jäseneksi!

Uusia lastenhoitajia rekrytoidaan!

Haluatko tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii? Tule MLL:n hoitajaksi lapsiperheisiin. Voit tehdä töitä joustavasti - päivisin, iltaisin, viikonloppuisin ja vaikkapa loma-aikoina. Lastenhoitotyö on palkallista.

Voit hakea hoitajaksi, jos olet sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan opiskelija, ammattilainen tai alalta eläkkeelle jäänyt tai suorittanut MLL:n lastenhoitokurssin. Täytä hakemus:
https://hameenpiiri.mll.fi/koulutukset/lastenhoito-perehdytystilaisuude/

Lisätietoja: MLL:n Hämeen piiri Liisa Lindström p. 040 517 2993, liisa.lindstrom(at)mll.fi