MLL Tyrvää-Vammala lapsiperheiden asialla jo 97 vuotta!

MLL Tyrvää-Vammala edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Järjestämme vapaaehtoisvoimin monimuotoista toimintaa sastamalalaisten lapsiperheiden iloksi sekä
toimimme heidän puolestapuhujanaan. 

 

Pääsemme aloittelemaan perhekahvilan toimintaa Vintissä!

Aloitamme toiminnan varovaisesti rajoitusten puitteissa viikolla 9. Eli keskiviikkona 3.3. klo 10-12 välillä perheillä on taas mahdollisuus päästä Vinttiin, pääkirjaston yläkertaan, touhuilemaan ja jutustelemaan. Jotta väkimäärä pysyy sallitussa ja mahdollisimman moni pääsee mukaan, niin otamme paikalle 1-4 perhettä kerrallaan yhdeksi tunniksi leikkimään.

Ilmoittautumiset, mieluiten tekstiviestitse tai whatsappilla: Outi, puh. 050 538 5404.

Ja kuten aiemminkin, niin paikalle tullaan tietysti vain täysin terveinä, huolehditaan käsihygieniasta, pidetään turvavälejä ja aikuiset käyttävät maskia.

Pirkkaset 1.2. - 28.1.2021

Helmikuu on perinteisesti ollut lastenkulttuurikuukausi Pirkanmaalla ja niin nytkin! 
 
Pirkkasia vietetään tänä vuonna aikaan sopivasti teemalla käydään kylässä - etänä yhdessä. Kannustammekin kaikkia virtuaalivierailulle Pirkanmaan eri kuntiin. Kuukauden aikana kunnilla on oma kiertävä esiintyjävuoro, jossa kutsutaan kaikki pirkanmaalaiset lapset virtuaalivierailulle. Tapahtumakiertueessa ja myös muussa ohjelmassa on tarjolla live-esityksiä ja videoita, joita voi seurata turvallisesti omalla kotisohvalla.
 
Ohjelmaa on edelleen aikaisempien vuosien tapaan kunnissa myös paikan päällä. Vierailuja voi rajoitusten sallimissa rajoissa tehdä myös livenä. Ajan mukaisesti toivotamme siis, ”Tervetuloa meille kylään, ollaan nyt etänä yhdessä!
 
Monen muun toiminnan ja tapahtumien nyt ollessa tauolla, kannattaa todellakin tutustua tarjontaan osoitteessa www.lastenpirkkaset.fi/

Tule mukaan rakentamaan jäätaideteosta yhdessä!

Koska yleisötoiminta joudutaan edelleen pitämään ainakin 1.3. asti tauolla ja ihanat talvikelit pakkasineen jatkuvat edelleen, niin ryhdyimme jäädyttämään jäätiiliä värikkään jäätaideteoksen rakentamiseksi. Perustukset on käyty muuraamassa Pororannan leikkipuistoon. Ja nyt tietysti toivomme että ihmiset osallistuisivat rakenteluun!

Osallistua voit näin:
1.Täytä litran maitotölkki vedellä ja vie jäätymään. Jäätyminen vie kymmenen asteen pakkasessakin aika kauan, jopa vuorokauden.
2.
Voit halutessasi värjätä vettä ennen jäädyttämistä esim. vesiväreillä
3. Irrota tölkki jään ympäriltä repimällä

4. Vie jäätiilesi puistoon ja kiinnitä se sohjolla.

Saisimmeko yhdessä koottua kokonaisen jäälinnan?!

Lastenhoitoapua saatavilla Sastamalassa!

Lastenhoitotilauksen voi tehdä joko puhelimitse numerosta 044 030 3301 (arkisin klo 8-12) tai sähköisesti www.elastenhoito.fi -varausjärjestelmän kautta.
 
Jos jostain syystä varausjärjestelmän kautta ei löydy hoitajaa, kannattaa tilaus siirtää välityksemme hoidettavaksi. He voivat vielä yrittää löytää lapselle sopivan hoitajan! Välitys käsittelee siirretyt tilaukset arkisin (klo 8-15).
 
Meiltä voi turvallisin mielin tilata lastenhoitoapua! Seuraamme viranomaisohjeita ja ohjeistamme hoitajiamme sen mukaisesti. Korona tilanteen vuoksi emme valitettavasti voi edelleenkään tarjota lastenhoitoapua, jos perheessä on sairautta tai perhe on eristyksissä/karanteenissa.
 
Lisätietoja lastenhoitopalvelusta: https://hameenpiiri.mll.fi/perheille/lastenhoitoapua/

Oletko sinä jo MLL:n jäsen?

MLL:n jäsenyys on kannanotto lapsuuden arvostamiseksi ja perheiden hyvinvoinnin puolesta. MLL puolustaa lasten ja nuorten oikeuksia sekä auttaa ja tukee perheitä arjessa.
Yhdessä tekeminen tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden parissa.

Liittyessäsi MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen jäseneksi tuet suoraan paikallisesti tehtävää työtä lapsiperheiden hyväksi.

MLL:n jäsenenä olet pienten puolella!

Liity jäseneksi!

Uusia lastenhoitajia rekrytoidaan!

Haluatko tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii? Tule MLL:n hoitajaksi lapsiperheisiin. Voit tehdä töitä joustavasti - päivisin, iltaisin, viikonloppuisin ja vaikkapa loma-aikoina. Lastenhoitotyö on palkallista.

Voit hakea hoitajaksi, jos olet sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan opiskelija, ammattilainen tai alalta eläkkeelle jäänyt tai suorittanut MLL:n lastenhoitokurssin. Täytä hakemus:
https://hameenpiiri.mll.fi/koulutukset/lastenhoito-perehdytystilaisuude/

Lisätietoja: MLL:n Hämeen piiri Liisa Lindström p. 040 517 2993, liisa.lindstrom(at)mll.fi