MLL Tyrvää-Vammala lapsiperheiden asialla jo 100 vuotta!

MLL Tyrvää-Vammala edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Järjestämme vapaaehtoisvoimin monimuotoista toimintaa sastamalalaisten lapsiperheiden iloksi sekä
toimimme heidän puolestapuhujanaan. 

Sastamalassa toimii meidän lisäksemme myös MLL:n Mouhijärven yhdistys, Kiikoisten yhdistys, Suodenniemen yhdistys ja Karkun yhdistys

Tervetuloa teatteriin!

"Rakastetun koko perheen klassikon riemastuttava ja ennennäkemätön uusi tulkinta!"

Järjestämme näytöksen Kiertueteatterin Maailman ympäri 80 päivässä -esityksestä sunnuntaina 19.2.23 klo 15 Sylvään koulun auditoriossa, Ojansuunkatu 8. 

Lontoolainen herrasmies Phileas Fogg on rikas – suorastaan käsittämättömän rikas! Salaperäisen Foggin varallisuudesta liikkuu Lontoossa monenlaisia huhuja ja toisinaan herra Fogg jopa katoaa. Eräänä päivänä Fogg tulee lyöneeksi vetoa siitä, että maailman pystyy kiertämään 80 päivässä. O-ou.

Suorastaan mahdotonta tehtävää lähtee Foggin kanssa suorittamaan hänen hieman sählä, mutta aina yhtä uskollinen palvelijansa Passepartout, joka kaikista mieluiten lokottelisi nojatuolissa ja nauttisi kupposen teetä. Ehtivätkö Fogg ja Passerptatout kiertämään maapallon 80 päivässä? Mihin Fogg aina katoaa? Entä miksi salapoliisi Fix lähtee seuraamaan parivaljakkoa?

Suomen Kiertueteatterin päätähuimaavan seikkailun kyydissä viihtyvät niin perheen pienimmät kuin vanhemmatkin katsojat. Ennennäkemättömässä videotekniikkaa hyödyntävässä Jules Vernen tunnettuun kirjaan perustuvassa uudessa näyttämösovituksessa mahdoton muuttuu mahdolliseksi ihan katsojien silmien edessä.

Näyttämöllä kuin taikaiskusta roolista toiseen vaihtelee TV:n lastenohjelmista tuttu suosikkinäyttelijä Jaakko Loukkola, jonka otteessa esitys ei totta tosiaan lepää raiteillaan.

Esityksen kesto on n. 50 minuuttia, väliaikaa ei ole. Liput ovat MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen jäsenille ilmaiset. Muut: aikuiset 5 €, lapset 2 €, alta 1-vuotiaat sylissä ilmaiseksi. Lippuvaraukset Outilta sähköpostitse outi@netland.fi tai tekstiviestitse/whatsappilla 050 538 5404. Liput maksetaan 15.2. mennessä yhdistyksen tilille FI88 5660 0640 0467 02, viestikenttään liput varanneen henkilön nimi. Lippuja on mahdollista ostaa myös paikanpäältä tuntia ennen näytöstä. 

Näytöksen alkua odotellessa voi nauttia virvokkeita ja herkkuja puffetista, jota varten kannattaa varata jonkun verran käteistä mukaan. 

Perhekahvilan ovet jälleen auki!

Perhekahvilan ovet ovat jälleen auki 11.1. alkaen keskiviikkoisin klo 10 -12, Kohtaamispaikka Vintissä, pääkirjaston yläkerrassa, Sillankorvankatu 1.

Perhekahvila on kaikille avoin perheiden kohtaamispaikka. Keskitymme lähinnä vapaaseen oleskeluun mukavassa seurassa. Lapsille löytyy leikki- ja aikuisille juttuseuraa. Vintissä on hyvin leluja, pelejä, kirjoja ja askartelutarvikkeita käytettävissä.Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua sekä jotain pientä purtavaa. Kahvilassa on vapaaehtoinen 2 euron kahvimaksu. Vapaan oleskelun lisäksi pyrimme järjestämään ohjelmaa kävijöiden toiveiden mukaan, joten kerro reippaasti mahdollisista toimintatoiveistasi.

Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin kävijät!

Jäsentarjous

Nyt kaikki MLL Tyrvään-Vammalan yhdistyksen jäsenet saavat Tanssikoulu TanssinTahdin keväällä 2023 olevista Kiddiejamin Taaperot 3-4v ja Tenavat 5-6v, sekä ShowBabies 7-9v alkeiden tunneista -10%! 

Nyt on siis loistava hetki liittyä MLL Tyrvään-Vammalan jäseneksi ja lähteä tanssimaan! Tarjous voimassa sekä uusille että vanhoille jäsenillemme.

Liity jäseneksi netissä MLL:n sivuilla: https://www.mll.fi/tue-tyotamme/liity-jaseneksi/

Väritettävä 2023 perhekalenteri on tullut painosta!

Vuoden 2023 perhekalenteri on tehty opinnäytetyönä ja sen koko tuotto käytetään MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen lasten ja lapsiperheiden toimintaan. Kalenteri on A3-kokoinen ja sen hinta on 15 €.

Muutama kalenteri on vielä varastossa eli jos tahdot vielä ostaa perhekalenterin, niin laita meille viestiä info@mlltyrvaavammala.fi! 

 

Meillä olet tärkeä monille

MLL on olemassa, jotta kenenkään ei tarvitsisi jäädä yksin. Olit sitten hassuttelija, leikkikaveri, lukija, kuuntelija, tekijä tai jokin muu omanlaisesi arjen ajelehtija – läsnäoloasi ja aikaasi arvostetaan MLL:n vapaaehtoistoiminnassa.​

Tule mukaan!

Hyväksy evästeet niin saat sisällön näkyviin.

Lastenhoitoapua saatavilla Sastamalassa!

Lastenhoitotilauksen voi tehdä joko puhelimitse numerosta 044 030 3301 (arkisin klo 8-12) tai sähköisesti www.elastenhoito.fi -varausjärjestelmän kautta.
 
Jos jostain syystä varausjärjestelmän kautta ei löydy hoitajaa, kannattaa tilaus siirtää välityksemme hoidettavaksi. He voivat vielä yrittää löytää lapselle sopivan hoitajan! Välitys käsittelee siirretyt tilaukset arkisin (klo 8-15).
 
Meiltä voi turvallisin mielin tilata lastenhoitoapua! Seuraamme viranomaisohjeita ja ohjeistamme hoitajiamme sen mukaisesti. Korona tilanteen vuoksi emme valitettavasti voi edelleenkään tarjota lastenhoitoapua, jos perheessä on sairautta tai perhe on eristyksissä/karanteenissa.
 
Lisätietoja lastenhoitopalvelusta: https://hameenpiiri.mll.fi/perheille/lastenhoitoapua/

Oletko sinä jo MLL:n jäsen?

MLL:n jäsenyys on kannanotto lapsuuden arvostamiseksi ja perheiden hyvinvoinnin puolesta. MLL puolustaa lasten ja nuorten oikeuksia sekä auttaa ja tukee perheitä arjessa.
Yhdessä tekeminen tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden parissa.

Liittyessäsi MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen jäseneksi tuet suoraan paikallisesti tehtävää työtä lapsiperheiden hyväksi.

MLL:n jäsenenä olet pienten puolella!

Liity jäseneksi!

Hyväksy evästeet niin saat sisällön näkyviin.

Uusia lastenhoitajia rekrytoidaan!

Haluatko tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii? Tule MLL:n hoitajaksi lapsiperheisiin. Voit tehdä töitä joustavasti - päivisin, iltaisin, viikonloppuisin ja vaikkapa loma-aikoina. Lastenhoitotyö on palkallista.

Voit hakea hoitajaksi, jos olet sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan opiskelija, ammattilainen tai alalta eläkkeelle jäänyt tai suorittanut MLL:n lastenhoitokurssin. Täytä hakemus:
https://hameenpiiri.mll.fi/koulutukset/lastenhoito-perehdytystilaisuude/

Lisätietoja: MLL:n Hämeen piiri Liisa Lindström p. 040 517 2993, liisa.lindstrom(at)mll.fi