MLL Tyrvää-Vammala lapsiperheiden asialla jo 97 vuotta!

MLL Tyrvää-Vammala edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Järjestämme vapaaehtoisvoimin monimuotoista toimintaa sastamalalaisten lapsiperheiden iloksi sekä
toimimme heidän puolestapuhujanaan. 

 

Minun murkkuni - ihana ja kamala

Lapsen oikeuksien viikolla la 21.11. klo 14-16 järjestämme keskustelevan luennon mukkuikäisten vanhemmille yhteistyössä Tanssikoulu Tanssintahdin kanssa. Luennolla pohditaan yhdessä teini-ikäisen nuoren elämää ja sen haasteita kokemusasiantuntijan eli aikuisen johdolla.

Millainen on teinin ja vanhemman suhde? Miten teini kokee erilaisuuden, entä yksinäisyyden? Minkälaisia asioita nuoren päässä liikkuu?

Tule mukaan pohtimaan juuri sinua mietityttäviä kysymyksiä!

Tilaisuutta vetää fysiikkavalmentaja Samuli Koivuniemi. Tilaisuus on maksuton. Etänä voit osallistua ilman ennakkoilmoittautumista: https://zoom.us/j/92900901099 Jos tulet paikanpäälle Vinttiin niin ilmoittaudu elisa@tanssintahti.com jotta tiedämme varata riittävästi tarjottavaa kahvin kanssa.

Hyvä Joulumieli -keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi

Hyvä Joulumieli -keräyksellä autetaan nyt jo 24. kerran kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä. Tavoitteena on kerätä reilu miljoona euroa ja jakaa 21 000 kappaletta 50 euron ruokalahjakortteja apua tarvitseville perheille. Keräys käynnistyy 19. marraskuuta ja jatkuu aina jouluaattoon asti.

Keräykseen voi osallistua useilla eri tavoilla:

 • Keräyksen nettisivuilla osoitteessa www.hyvajoulumieli.fi/lahjoita
 • Lähettämällä tekstiviestin HJM numeroon 16499 lahjoittaa 10 euroa, viestillä HJM20 lahjoittaa 20 euroa ja viestillä HJM30 lahjoittaa 30 euroa
 • Soittamalla lahjoituspuhelimeen 0600 1 6555 (10,01 €/puhelu + pvm)
 • Lahjoita Hyvä Joulumieli -keräykseen tilille FI33 5780 4120 0801 60, viitteellä 5429

Kannustathan meitä?

Olemme päässeet mukaan marraskuussa olevaan Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestykseen!
 
Kannustajien kautta voimme saada tärkeätä tukea yhdistyksen toimintaan. Osuuskauppa tukee paikallisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia 35 000 eurolla. Siitä, miten potti jakautuu äänestyksessä mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken päättävät asiakasomistajat.
 
Äänestäminen ei maksa sinulle mitään, mutta auttaa meitä saavuttamaan unelmiamme. Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi tukipottimme on. Muista siis äänestää meitä, kun äänestyskutsu tulee sähköpostiisi!
 
Lisätietoja Kannustajista on osoitteessa kannustajat.fi.

Oletko sinä jo MLL:n jäsen?

MLL:n jäsenyys on kannanotto lapsuuden arvostamiseksi ja perheiden hyvinvoinnin puolesta. MLL puolustaa lasten ja nuorten oikeuksia sekä auttaa ja tukee perheitä arjessa.
Yhdessä tekeminen tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden parissa.

Loppuvuoden jäseneksiliittymistarjous: Marras-joulukuussa liittyviltä jäseniltä ei enää peritä kuluvan vuoden jäsenmaksua! 

Liittyessäsi MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen jäseneksi tuet suoraan paikallisesti tehtävää työtä lapsiperheiden hyväksi.

MLL:n jäsenenä olet pienten puolella!

Liity jäseneksi!

Perhekahvilan syksy

Perhekahvilan syksyä aloitellaan näillä näkymin keskiviikkona 2.9. klo 10-12 Vintillä, pääkirjaston yläkerrassa. 

Nyt poikkeuksellisissa olosuhteissa on erityisen tärkeätä että yhdessä huolehdimme hygieniasta jotta toiminta voi jatkua. 

 • Toimintaan tullaan vain terveinä.
 • Kaikki pesevät kätensä sekä tullessaan että lähtiessään ja ennen ruuan ja juoman nauttimista. Käytössä on myös käsihuuhdetta.
 • Aikuisen pyrkivät mahdollisuuksien mukaan pitämään turvavälejä.
 • Yskiessä ja aivastaessa käytetään nenäliinaa, joka heitetään roskiin heti käytön jälkeen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, käytetään kyynärtaivetta. Kädet pestään aina yskimisen ja aivastamisen jälkeen. 
 • Ulkomailla olleiden suositellaan tulevan toimintaan vasta 2 viikon karanteenin jälkeen.

Syksyn Säpinäsunnuntait

 • su 27.9. klo 10 - 11 Muistolan koulun liikuntasalissa, Nuupalankatu 28
 • su 25.10. klo 10 - 11 Vammalan lukion liikuntasalissa, Marttilankatu 20
 • su 29.22. klo 10 - 11 Stormin koulun liikuntasalissa, Stormintie 94

Tällä hetkellä on erityisen tärkeätä että huolehditaan hyvästä hygieniasta ja toimintaan tullaan vain täysin terveinä.

Lastenhoitotoiminta alkaa Sastamalassa! Nyt rekrytoidaan hoitajia.