MLL Tyrvää-Vammala lapsiperheiden asialla jo 97 vuotta!

MLL Tyrvää-Vammala edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Järjestämme vapaaehtoisvoimin monimuotoista toimintaa sastamalalaisten lapsiperheiden iloksi sekä
toimimme heidän puolestapuhujanaan. 

 

Kesän 2020 Puistotreffit

  • ke 10.6. klo 10-12 Pappilanpuisto, Johannes Bäckin katu 5
  • ke 15.7. klo 10-12 Keskustan/Pororanna leikkipuisto, Kävelykatu 7 B
  • ke 12.8. klo 10-12 Iisan/Uotinojanpuisto, Himotunkatu 4

Kesäisin kun perhekahvila on tauolla, pidämme kerran kuussa puistotreffejä vaihdellen eri Sastamalan keskusta-alueen puistoissa. Ohjelmassa on vapaata leikkimistä puistossa ja jutustelua sekä virvokkeita ja pientä purtavaa. 

Mannerheimin Lastensuojeluliitto täyttää tänä vuonna 100 vuotta!

Hyvään lapsuuteen tarvitaan kaikkia meitä aikuisia. Lapsista huolehtiminen on fiksua ihan maalaisjärjellä ajateltuna. Erityisen järkevää on tukea lasten, nuorten ja vanhempien hyvää arkea. Se on jokaisen lapsen oikeus, ja sillä on suuri merkitys koko Suomen kannalta.

Juhlavuosi huipentuu MLL:n syntymäpäivänä 4.10. ympäri Suomen juhlittaviin Koko Suomen Lastenjuhliin. 

Tule sinäkin mukaan lasten asialle! Tule jäseneksi tai vapaaehtoiseksi,  jatkamaan kanssamme tätä 100 vuotta sitten alkanutta tärkeää työtä Suomen lasten hyväksi!

Lue lisää juhlavuodesta!

Oletko sinä jo MLL:n jäsen?

MLL:n jäsenyys on kannanotto lapsuuden arvostamiseksi ja perheiden hyvinvoinnin puolesta. MLL puolustaa lasten ja nuorten oikeuksia sekä auttaa ja tukee perheitä arjessa.
Yhdessä tekeminen tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden parissa!

Liittyessäsi MLL:n Tyrvään-Vammalan yhdistyksen jäseneksi tuet suoraan paikallisesti tehtävää työtä lapsiperheiden hyväksi.

MLL:n jäsenenä olet pienten puolella!

Liity jäseneksi!